Sammenligning av spørreundersøkelser: YouGov

Få opptil nok 60 per undersøkelse, gavekort og gratis produkter – morsomt, enkelt og gratis!

 • Bli betalt i kontanter via Paypal eller gavekort til dine favorittmerker.
 • Tjen opp til 60kr per undersøkelse med de beste markedsundersøkelsene i Norge!
 • Mer enn 100.000 personer tjener allerede penger hos oss, ikke gå glipp av din sjanse!
Begynn å tjene penger nå
Delta innen 30 sekunder!
Kjønn *
Fødselsdag*
Bli med gratis og start opptjeningen
 • Bli betalt i kontanter via Paypal eller gavekort til dine favorittmerker.
 • Tjen opp til 60kr per undersøkelse med de beste markedsundersøkelsene i Norge!
 • Mer enn 100.000 personer tjener allerede penger hos oss, ikke gå glipp av din sjanse!
Sist oppdatert: 12 april 2019

Sammenligning av spørreundersøkelser: YouGov

 • Det er ingen kostnad for å bli medlem.
 • Åpent for personer som har fylt 15 år og oppover.
 • Lengden på hver undersøkelse vil variere avhengig av tema og typen undersøkelse.
 • Krever internettilgang for å delta.
 • Du kan enkelt avslutte panelet via YouGov sine hjemmesider.

Hvordan fungerer YouGov?

Før du begynner å delta i YouGov sitt panel må du registrere deg her hos SurveyBee. Når du har gjort dette vil du få en mail fra YouGov med bekreftelse for deltakelse. Deretter kan du bli med i deres fantastiske panel og begynne å vinne premier.

YouGov handler alltid etter prinsippet: jo bedre vi integrerer forbrukerne i beslutningsprosessen til kundene våres, jo bedre blir beslutningene som kundene våres treffer. Dette gjør at du som forbruker har makten til å påvirke store varemerker, produkter og tjenester hos store bedrifter. Alt dette i tillegg til at du kan vinne premier.

Det variert antall undersøkelser du får til en hver tid, men jo mer informasjon du oppgir desto større sjanser er det for at du får en ny spørreundersøkelse. Grunnen til dette er at utvelgelsesmetodene hos YouGov er basert på aktuell arbeidsmengden. Men alle undersøkelser vil bli gitt til din e-mail eller på kontoen din hos YouGov.

YouGovs premiealternativer

Hos YouGov har de troen på at forbrukeres meninger, erfaringer og innspill skal påvirke beslutningsprosessen hos kunden. Blant annet så sporer de nordmenns oppfatning av mer enn 250 varemerker for å gi sannhetsbilde av varemerker.

For hver undersøkelse som du fullfører vil du motta et visst antall poeng. Poengene er din mulighet til å vinne premier i det månedlige lotteriet eller bytte inn til gavekort. Gavekortet kan benyttes i flere butikker som H&M, Intersport, Bauhaus, Zalando med mer. For å bestille gavekort må du ha opptjent minst 2500 poeng.

En annen fordel med YouGov er at du for hver fullførte spørreundersøkelse er med i det månedlige lotteriet. Her kan du vinne ulike fantastiske premier. Sjekk ut YouGov sin nettsider for mer informasjon om hvordan poengene kan bli omgjort til fantastiske premier.

Hvor mye kan du tjene hos YouGov?

Det som er supert med YouGov er at du kan bidra til å påvirke beslutninger. På den måten kan du tjene poeng som kan bli gjort om til premier eller gavekort. Jo flere poeng du tjener, jo større er mulighetene for å vinne premier. Og jo lengre undersøkelser du tar, jo flere poeng vil du tjene.

Sjekk derfor din innboks for ikke å gå glipp av muligheten til å ta nye undersøkelser. Hva venter du på! Registrer deg i dag for muligheten til å vinne fantastiske premier.