Sammenligning av spørreundersøkelser: I-Say

Få opptil nok 60 per undersøkelse, gavekort og gratis produkter – morsomt, enkelt og gratis!

 • Bli betalt i kontanter via Paypal eller gavekort til dine favorittmerker.
 • Tjen opp til 60kr per undersøkelse med de beste markedsundersøkelsene i Norge!
 • Mer enn 100.000 personer tjener allerede penger hos oss, ikke gå glipp av din sjanse!
Begynn å tjene penger nå
Delta innen 30 sekunder!
Kjønn *
Fødselsdag*
Bli med gratis og start opptjeningen
 • Bli betalt i kontanter via Paypal eller gavekort til dine favorittmerker.
 • Tjen opp til 60kr per undersøkelse med de beste markedsundersøkelsene i Norge!
 • Mer enn 100.000 personer tjener allerede penger hos oss, ikke gå glipp av din sjanse!
Sist oppdatert: 12 april 2019

Sammenligning av spørreundersøkelser: I-Say

 • Det er gratis å bli medlem.
 • Du må være over 18 år for å kunne registrere deg.
 • Undersøkelsene har varierende lengder og ulike temaer.
 • Mobilvennlig design som gjør det enkelt å ta undersøkelser på mobilen.
 • Du kan enkelt avslutte via deres nettsider.


Hvordan fungerer I-Say?

Den enkleste måten å bli medlem i I-Say sitt panel er å registrere deg her på SurveyBee, noe som også er gratis. Det du trenger å gjøre er å gå til våre undersøkelsespanel og velge I-Say. Deretter får du spørsmål om å fylle inn personlige data (navn, adresse, alder og kjønn). Når dette er gjort, vil du få en bekreftelses e-mail i din innboks.

Med en gang du har fullført e-mailen fra I-Say er du panelmedlem. Når dette er gjort vil du motta invitasjon til undersøkelser som matcher din profil. Grunnen til dette er at I-Say trenger forskjellige personer til å svare på forskjellige undersøkelser basert på merker og andre type spørsmål., samt individuelle undersøkelser basert på kjønn.

Beste måten å holde seg oppdatert for muligheten til å vinne raske penger er å sjekke innboksen din daglig. Da vil du aldri gå glipp av muligheten til å ta en spørreundersøkelse.

I-Says premiealternativer

Måten du vil bli premiert på hos I-Say er gjennom et poengsystem. For hver fullførte undersøkelse vil du få poeng til din poengkonto, som blir gitt til deg ved registrering. Disse poengene kan bli innløst til ulike typer premier i form av gavekort fra Gavekorttorget.com. For å innløse poeng til premier må du ha minst 2000 poeng.

En annen måte å vinne premier på hos I-Say er via det månedlige lotteriet. Her kan man vinne fantastiske premier og du finner mer informasjon om premiene på I-Say sine nettsider. Så hvis du vil vinne fantastiske premier anbefaler vi deg å oppdatere profilen din og sjekke daglig innboksen for muligheten til å starte opptjeningen av poeng i dag.

Hvor mye kan man tjene hos I-Say?

De ulike undersøkelsene vil gi ulik antall poeng basert på lengde og tema. Jo lengre tid og avansert tema, jo flere poeng vil du opptjene. For å øke sjansen for å få premier bør du ta så mange undersøkelser som mulig. Hva venter du på, start opptjeningen av poeng i dag og vinn fantastiske premier!