Tjen penger online ved å ta spørreundersøkelser

Få opptil nok 60 per undersøkelse, gavekort og gratis produkter – morsomt, enkelt og gratis!

Process Icon
1. Registrer deg gratis
Process Icon
2. Ta undersøkelser på nett
Process Icon
3. Bli belønnet
cdon
h-and-m
kicks
paypal
intersport
zalando

Tjen penger online ved å ta spørreundersøkelser

Få opptil nok 60 per undersøkelse, gavekort og gratis produkter – morsomt, enkelt og gratis!

Process Icon
1. Registrer deg gratis
Process Icon
2. Ta undersøkelser på nett
Process Icon
3. Bli belønnet

Begynn å tjene penger nå

Delta innen 30 sekunder!
Kjønn *
Fødselsdag*
Bli med gratis og start opptjeningen

Cookies og personvernpolicy

Nettstedets bruk av cookies

Dette nettstedet bruker cookies til følgende formål:

  • teknisk funksjonalitet, så vi husker innstillingene dine
  • trafikkmåling, så vi vet hvor mange som besøker nettstedet vårt, og kan dokumentere dette overfor annonsører etter felles bransjestandarder 
  • annonseavvikling, så vi kan styre hvor ofte samme annonse vises til den samme brukeren, og registrere hvor mange som klikker på den
  • adferdsbasert, individuelt målrettet annonsering, så vi kan vise deg annonsene som vi antar er mest relevante for deg

1. Eieropplysninger

Dette nettstedet tilbys av:

AWM Network ApS
CVR 35805702
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
Email: info@surveybee.net

2. Cookies

Dette nettstedet benytter cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å kunne gjenkjenne datamaskinen din ved tilbakevendende besøk. Vi lagrer ingen personopplysninger i våre cookies, og de inneholder ikke virus.

2.1 Så lenge oppbevares cookies

Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (dette kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

2.2 Slik sletter du cookies

Se veiledningen du finner her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Hvordan unngår jeg cookies?

Du kan blokkere cookies du ikke ønsker å motta. Se veiledningen du finner her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hva cookies brukes til på nettstedet vårt

Vi bruker cookies til å føre statistikk over hvor mange brukere vi har, samt registrere opplysninger om våre brukeres kjønn, alder, geografi og interesser slik at vi kan tilpasse innhold og annonsering etter dette.

Nettstedet bruker cookies fra følgende tredjeparter, som har adgang til cookies som er i bruk:

2.5 Google Analytics (trafikkmåling)

Nettstedet bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på nettstedet. Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annonsenettverk

Nettstedet benytter følgende annonsenettverk:

  • Google Displaynetværk
  • Open AdExchange
  • Facebook

Du kan velge bort å inngå i en rekke annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk. Du finner listen over disse nettverkene her: http://minecookies.org/fravalg

3. Bruk av personopplysninger

Vi samler aldri inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse m.m.

Vi bruker kun personopplysninger til å sikre at innholdet på nettstedet vårt vises optimalt for deg på datamaskinen din, til å videresende opplysninger til virksomheter som er spesifisert på nettstedet, samt til andre virksomheter som vi finner relevante basert på og i overensstemmelse med de opplysningene og tillatelsene du gir oss, til å forenkle kommunikasjonen mellom deg og våre kunder, til å gi deg informasjon og tjenester som du etterspør, eller som vi tror vil interessere deg, til å gi deg mulighet til å delta i interaktive tjenester på nettstedet vårt når du måtte ønske det, og til å informere deg om endringer i tjenestene våre. Opplysningene brukes i tillegg til å få større kjennskap til deg og andre brukere av nettstedet. Denne bruken kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot en forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklame som er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personopplysninger

Hvis du ønsker adgang til opplysningene som er registrert om deg hos SurveyBee.dk, må du henvende deg til info@surveybee.net. Er det registrert feil opplysninger om deg, eller har du andre innsigelser, kan du henvende deg til samme adresse. Du har rett til å få innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og i henhold til personopplysningsloven kan du også motsi deg en registrering.

3.2 Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge personopplysningsloven skal personopplysningene dine oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer personopplysningene dine på datamaskiner med begrenset adgang som er plassert i kontrollerte anlegg. Våre sikkerhetsforanstaltninger kontrolleres løpende for å sikre at vi håndterer brukeropplysningene vi sitter på, forsvarlig og kontinuerlig tar hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 % sikkerhet ved dataoverføring via Internett. Dette betyr at det er en viss risiko for at uvedkommende tiltvinger seg adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir altså personopplysningene dine på eget ansvar. Den raske utviklingen av Internett betyr at det kan bli nødvendig med endringer i vår behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre någjeldende retningslinjer for behandling av personopplysninger. Gjør vi det, retter vi selvsagt datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. Ved betydelige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på våre nettsider.

I den grad det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge personvernloven rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Såfremt det viser seg at opplysningene eller dataene om deg som vi behandler, er uriktige eller misvisende, har du rett til å kreve disse korrigert, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid motsi deg at opplysninger om deg blir behandlet. Du kan også til enhver tid tilbakekalle ditt samtykke. Du har rett til å klage på behandlingen av opplysninger og data som angår deg.

Sidst opdateret: 6. juni 2014