Mye penger å spare på netthandel av hagemøbler

Content NO

Sommersesongen kan føles uendelig langt unna når det begynner å nærme seg jul, samtidig som snøen laver ned utendørs. Likevel er det noen nordmenn som begynner å planlegge vårens hageprosjekter allerede nå – noe som også betyr godt om tid til gode kjøp.

Planlegging er alfa og omega

Oversikt og planlegging er svært viktig i mange sammenhenger, og hageinnkjøp er ikke noe unntak. I løpet av sesongen har du helt sikkert lagt merke til hva du savner i hagen, det hjelper deg med å lage en prioritert liste med det du trenger å komplettere med. Det er kanskje et utekjøkken, en enkel hagebenk, en smart pergola eller kanskje helt enkelt bare noen nye blomsterkasser?

God planlegging betyr også at du kan følge med på priser og tilbud på nett over tid. Gode rabatter og tilbud kan dukke opp når som helst i løpet av året, også utenom de typiske salgsperiodene. I tillegg er det selvfølgelig også mye enklere å sammenligne priser på nett, i mange tilfeller er rimelige alternativer til «fullpris» et bedre kjøp en mer eksklusive produkter med rabatt.

Følg med på frakt og finansieringsordninger

Frakt er ofte en relativt betydelig andel av totalprisen når det gjelder hagemøbler og andre lignende tunge og store varer. Derfor er det smart å følge med på disse faktorene:

  • Sett deg godt inn i hvordan fraktprisene fungerer når det gjelder forskjellige kjøpsbeløp og eventuell fri frakt. Noen ganger kan det lønne seg å samle flere innkjøp i en handel.
  • Pass på at noen leverandører tilbyr forskjellige alternativer for levering. Det kan være mulig å spare noen kroner på å hente varene selv på et utleveringssted.

God planlegging betyr også at det ikke bør være behov for å kjøpe hagemøbler på kreditt, men det kan være smart å benytte seg av eventuell rentefri finansiering. Hver spart krone påvirker tross alt totalsummen når du handler på nett.