Spar penger når du handler utemøbler på nett

Content NO

Det er vel ingen som ikke har fått med seg at netthandel kan være økonomisk gunstig, med gode priser og flotte muligheter for sammenligning. Innkjøp av utemøbler er ikke noe unntak fra denne regelen, og det er mulig å gjøre gode kjøp på nett.

Kjøp utemøbler utenom sesong

De aller fleste produkter er rimeligere utenom sesong. Det betyr at det kan være smart å kjøpe utemøbler enten når sommeren er godt i gang, eller til og med om høsten. Det er tross alt ikke så mange som er jakt etter solsenger i november, da kan det være mulig å gjøre gode kjøp. Følg med på salg, mange av de store forhandlerne vil kjøre planlagte sesongsalg. Det er bare å melde seg på nyhetsbrev og kundeklubber, da er du sikker på at du får beskjed.

Kjøp brukt eller lag selv

Noen utemøbler er det greit å kjøpe nye, men andre kan du med fordel enten kjøpe brukt eller lage selv. Finn.no er et flott sted å finne brukte utemøbler, følg med i overgangen mellom sesonger. Tidlig om våren/sommeren er det mange som kjøper nye ting til hagen, og da legges det også ut mye brukte utemøbler. Det kan også være mulig å gjøre et kupp mot slutten av sesongen, når noen prøver å kvitte seg med utemøbler som de ikke vil ha neste sommer.

Dessuten er det mulig å lage noen utemøbler selv, i hvert fall enkle benker og lignende. Ta en titt på modeller som kan tjene som inspirasjon, dessuten finnes det også ferdige oppskrifter og instruksjoner på nett. Pass likevel på materialprisene, slik at du ikke velger et alternativ som er dyrere enn det ferdige møbelet.