Lovlige måter å tjene penger på online

Ikke strev med penger bare fordi du er redd for å bli svindlet, følg heller disse tipsene!

Online spørreundersøkelser

Mange er skeptiske til online spørreundersøkelser og mulighetene for å tjene ekstra penger. Fortvil ikke, dette er en lovlig måte å tjene penger ettersom bedrifter er avhengig av din mening og tilbakemelding på deres produkter og tjenester for å forbedre seg. Alt du trenger å gjøre for dem er å fylle ut spørreundersøkelser og bedriftene betaler deg deretter.

Her vil du få forskjellige temaer basert på dine opplysninger og preferanser. Dette gjør at du kan filtrere bort de undersøkelsene som du ikke har lyst til å ta og heller ta de som passer humør og stemning. Vær oppmerksom på at betaling varierer avhengig av tema og lengde.

Produkttesting

Produkttesting

En annen måte å tjene penger på lovlig er gjennom produkttesting. Store selskaper vil betale deg for din mening om deres produkter. Dette kan være produkter som venter på å bli lansert eller det kan være produkter som trenger forbedring.

Produktet som skal testes vil komme til deg i postkassen med en instruksjon på hvordan testen foregår og hvor lang tid man har på testen. For å gjøre det lettere kan du installere et program eller en app på din PC eller smartphone for testen.

Mystery shopping

Shoppe for å tjene penger? Høres ikke det for godt til å være sant? Faktisk er dette sannheten. Bedrifter trenger også tilbakemelding på deres service og tjenester for å forbedre og utvikle seg. Som en mystery shopper vil du få bestemte oppgaver som blant annet:

  • Kjøpe produkter anonymt.
  • Spørre spesifikke spørsmål til bedriften/ansatte.
  • Observere servicen til bedriften/ansatte.

Når dette er gjort vil du få en rapport som må fylles online. Dette gjør at oppdragsgiver kan se at du utførte tjenesten for dem og kan betale deg deretter.

Hvordan unngå svindel med disse 6 spørsmålene.

Det blir stadig mer vanlig med svindel på nettet, noe som har eksistert lenge nå. Det er alltid noen folk som bare er ute etter dine penger og ikke gir noe i retur. Dette vet de mest erfarne internettbrukerne og vil ikke falle for de enkleste og mest brukte svindlene som ”Du har vunnet 100 ipads, gratulerer!”.

Men siden det er en stor økning av smarte internettbrukere, har også svindlerne blitt smartere med årene. Dette gjør at du må være mer på vakt mot svindlere på nettet. Nedenfor kommer 6 tips til ting du skal huske på for å unngå svindel.

Må jeg betale penger før jeg kan starte å tjene penger?

Hvis dette er tilfellet, LØP FORT. Eller i det minste klikk unna siden så du ikke behøver å betale penger for å tjene penger.

Er vedkommende på sosiale medier?

Hvis bedriften og vedkommende ikke er aktiv på sosiale medier så er det noe som kan skurre. I dagens teknologiske verden er de fleste seriøse bedrifter aktiv enten på Facebook eller Twitter. Så er ikke vedkommende aktiv her så vær på vakt, noe kan være galt.

Er løftet på deres side realistisk?

''Bli millionær over natten!” Dette er troverdig i grunn. Åpenbar svindel, og det er større sannsynlighet for å bli millionær ved å tippe på Lotto.

Er deres nettside designet profesjonelt?

Hvis siden er dårlig visuelt og har forferdelig design, er dette et tegn på svindel. Dette tyder på at de har satt sammen siden fort og uproft. Lovlige og seriøse aktører vil bruke tid og krefter på å sette sammen en proff nettside.

Online .undersøkelser

Blir jeg spammet med reklame, spesielt ved pop up?

Hvis du blir spammet med reklame og pop up er dette et dårlig tegn. Ikke bare er det ekstremt irriterende, men de mest profesjonelle bedriftene kan klare seg uten påtrengende reklame.

Hvis du også blir bedt om å skru av adblocker, så vær på vakt. Dette kan signalisere svindel, men ikke alle som ber deg skru av adblocker er svindel. Igjen bare de som har overdrevet mye pop up enn normalen.

Kommer betalingsmetodene klart frem?

”Du vil motta en kompensasjon.” Javel, men hvordan og hva? Vil det være penger via PayPal eller rabatt på kuponger på restauranter i midten av Sahara? Hvis dette ikke står klart og tydelig vil det være stor sjanse for at du ikke vil motta noe.

I tillegg til de overnevnte tipsene, så bør du også være være forsiktig når du åpner email. Her forekommer det også mye svindel og løfter som er urealistiske. Sjekk hvem avsenderen er og er det en uproff email, unngå å svare.

Ta online undersøkelser og unngå å bli svindlet med SurveyBee!

Hvis du følger disse tipsene og er på vakt generelt, så har du ikke noe å bekymre deg for. Det er massevis av lovlige og vennlige sider hvor du kan tjene ekstra penger, så ikke bli paranoid heller. Vær smart, rolig og tjen ekstra penger, som du kan bruke på morsomme ting!

Hvis du vil være trygg når du tar undersøkelser, hvorfor signerer du deg ikke opp med SurveyBee? Det er enkelt, tidsbesparende og 100% lovlig ettersom vi sjekker nøye alle selskapene som du kan registrere deg til gjennom oss. Du kan rett og slett begynne å fylle ut spørreundersøkelser uten en bekymring.