Betalte spørreundersøkelser – Få betalt for online spørreundersøkelser

Få opptil nok 60 per undersøkelse, gavekort og gratis produkter – morsomt, enkelt og gratis!

 • Bli betalt i kontanter via Paypal eller gavekort til dine favorittmerker.
 • Tjen opp til 60kr per undersøkelse med de beste markedsundersøkelsene i Norge!
 • Mer enn 100.000 personer tjener allerede penger hos oss, ikke gå glipp av din sjanse!
Begynn å tjene penger nå
Delta innen 30 sekunder!
Kjønn *
Fødselsdag*
Bli med gratis og start opptjeningen
 • Bli betalt i kontanter via Paypal eller gavekort til dine favorittmerker.
 • Tjen opp til 60kr per undersøkelse med de beste markedsundersøkelsene i Norge!
 • Mer enn 100.000 personer tjener allerede penger hos oss, ikke gå glipp av din sjanse!
Sist oppdatert: 11 august 2016

Få betalt for online spørreundersøkelser

Nå kan du tjene penger på nett ved å dele din mening!

Vil du like å gi din mening og få betalt for den? Vel, da er du på den perfekte plassen. SurveyBee sammenligner de beste betalte undersøkelsene og gjør det enkelt for deg å signere opp på en eller alle av de. Det er 100% gratis å delta – du vil aldri betale en eneste krone!

Å ta betalte spørreundersøkelser er en enkel måte å tjene penger på nett ved å jobbe hjemmefra. Nettundersøkelser er et godt alternativ for de som ønsker å jobbe hjemmefra og samtidig tjene litt ekstra penger. Spiller ingen rolle hvem du er eller hva du gjør, det vil alltid være en bedrift som er interessert i din mening. Nettundersøkelser er en ypperlig mulighet for alle som ønsker en ekstra inntekt!

Å være en undersøkelsesdeltaker er en viktig jobb, din mening bidrar til å sikre at behovene til kundene, som deg selv blir møtt. Dine innspill kan hjelpe mange produktutviklingsprosjekter og forbedre utvalget av fantastiske produkter i fremtiden. Ikke vent lenger, din mening er verdifull og du kan tjene gode penger ved å delta i betalte undersøkelser i ditt hjem.

Den største trekkplasteret ved å ta online undersøkelser er at du kan ta disse undersøkelsene når det passer deg. Du kan bestemme når og hvor du skal ta undersøkelsene. Alt du trenger er en laptop eller en mobil enhet som du kan koble til internett. Så slapp av og ta noen undersøkelser mens du nyter din favoritt café eller foran din TV når barna har lagt seg. Det bestemmer du selv! Og best av alt – du får betalt for det.

 

Registrer deg for betalte undersøkelser NO – med SurveyBee kan du starte i dag!

Betalte nettundersøkelser betyr at du får betalt for din mening på et bredt spekter av potensielle temaer. Noen få dager får du invitasjon sent på din e-mail. Du kan ta de når som helt i løpet av undersøkelsesperioden. Ved å registrere deg på SurveyBee vil du begynne å motta betalte undersøkelser rett i din innboks!

Hvorfor SurveyBee?

Respektabelt

Det er mange undersøkelsessider der ute som lover deg gull og grønne skoger, men som ikke kan levere nok undersøkelser eller belønninger. Det er også mange sider som er direkte svindel. De betalte undersøkelsene vi tilbyr her på SurveyBee er bare fra de beste og mest respekterte undersøkelsesleverandører.

 

 

Pålitelig

SurveyBee samler bare på de beste, mest pålitelig betalte undersøkelsene og samler de inn for å gjøre det lettere for deg. SurveyBee holder deg oppdatert på de mest pålitelige og sikre undersøkelsene så du er aldri i fare for å bli svindlet og du kan gjøre det meste ut av å ta betalte undersøkelser.

Vi tilbyr de mest profilerte online undersøkelsene for penger NO

Vår liste over undersøkelsessider betaler deltakere med penger og gaver for å fylle ut deres undersøkelser på internett. Det er ingen avgifter og du kan registrere deg gratis. Disse bedriftene vil at du skal dele din mening med dem slik at de kan forbedre deres egne produkter, og siden din tid er viktig er de villig til å betale for den.

 

Topp panel
 • LifePoints

  LifePoints

  Nå kan du få betalt for å gi din mening i globale markedsundersøkelser på nett. Ikke nok med det, du påvirker også utviklingen av produkter og tjenester. Bli medlem hos GlobalTestMarket i dag du også!

 • Toluna

  Toluna

  Bli medlem i dette globale samfunnet og ta spørreundersøkelser, start diskusjoner eller spill morsomme spill! Alt dette og du blir til og med betalt for det!

 • MeningsTorget

  MeningsTorget

  Visste du at Meningstorget er globale og tilbyr betalte spørreundersøkelser i 32 forskjellige land rundt om i verden? Bli en av medlemmene du også! Da kan dine ideer bli gjort om til innovasjoner samtidig som du får betalt for det.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Registrer deg hos M3 Panel og opptjen poeng til fine gaver! Når du er medlem av M3 Panel, mottar du spørreundersøkelser som du kan svare på via smarttelefon, nettbrett eller pc.

 • I-Say

  I-Say

  Bli med i Ipsos iSay - Ta undersøkelser, del dine meninger, påvirk fremtiden! Ipsos iSay gir deg muligheten til å påvirke merkevarer, media, politikk og mye mer! Din mening kan utgjøre en forskjell, og du kan bli belønnet for det med Ipsos iSay.

 • MOBROG

  MOBROG

  Bli med i Mobrog og vårt community med 2,000,000 medlemmer verden over. Delta i spennende spørreundersøkelser og motta premier ved å dele din mening. Det er gratis å registrere seg, så meld deg inn i nettverket nå!

 • Verdifull mening

  Verdifull mening

  Hvert år belønnes millioner av mennesker for å dele sine meninger. Ved å bli medlem hos Verdifull Mening kan du på en enkle og morsom måte tjene penger. Bli medlem i dag for å begynne å tjene dine belønninger!

FAQ
?

Betalte undersøkelser er spørreundersøkelsespanel som du kan fylle ut for penger og premier. Med SurveyBee kan du få betalte undersøkelser sent til din e-mail innboks.

Alle har en mening og du kan bli belønnet for å gi den mens du gjør betalte undersøkelser online! Ved å la bedrifter vite hva du synes om deres produkter, kan du påvirke hvordan disse produktene muligens vil se ut i fremtiden.

Bedrifter vil finne ut av hva du synes om deres produkter og de bruker store summer for å få denne informasjonen. Hvis ikke bedrifter kan få innsikt i deres kunders meninger vil de ikke være i stand til å forbedre deres produkter og gi oss et svar vi vil ha.

Det er derfor bedrifter er villige til å betale penger for den tiden du bruker på å svare på betalte undersøkelser. Bedrifter bruker billions verdenover på denne type markedsundersøkelser. Start å ta betalte undersøkelser på din fritid og du kan derfor få en god måte å tjene penger raskt og enkelt!

?

Betalte undersøkelser virker på samme måte som spørreundersøkelser aksepterer deg, bortsett fra at du tjener penger online. Alle betalte undersøkelser vil ha en list med spørsmål som du må fullføre. Etter fullføring er neste steg for deg å sende inn din betalte undersøkelse og motta din belønning.

Når du svarer på betalte undersøkelser vil det være tre typer belønning: penger, poeng og priser. Her hos SurveyBee.no har vi samlet de mest pålitelig og respekterte betalte undersøkelseselskapene online. Disse selskapene ser etter folk som deg, og siden din tid er verdifull er de også villig til å betale for at du svarer på undersøkelser.

Ved å registrere deg på Surveybee.no får du velge mellom undersøkelsespanel som ønsker ditt arbeid og du begtnner å motta e-mails om undersøkelser du er blitt utvalgt for. Med en gang din konto er aktiv kan du begynne å svare på undersøkelser for å tjene penger og samle på tilbudte premier fra våre partnere.

Men vær obs på at når du blir en del av markedsundersøkelsene er du ansvarlig for å svare ærlig på hvert spørsmål og sikre din plass i undersøkelsespanelet i din fremtid. Våre partnere er villig til å betale deg for din tid og mening, så gjør det verdt for de også!

?

Din tid og anstrengelse som du bruker på å fullføre online undersøkelser er den viktigste faktoren for hvordan du kan tjene penger. Jo flere undersøkelser du tar, jo mer vil du opptjene. En undersøkelse kan ta alt fra 5 til 30 min og jo lengre en undersøkelse er å fullføre, jo høyere utbetaling vil det være.

Det er lite sannsynlig du vil bli ”rik med en gang” ved å delta på betalte undersøkelser online. Du vil derimot sannsynlig tjene eller vinne noen ekstra penger, gratis eller rabatterte goder og servicer. Ved å gjennomføre betalte online undersøkelser kan bli sett på som en måte å få ganske jevn flyt av anstendig mengde av innkommende penger hver måned. Hvis du liker å delta i online undersøkelser (spesielt om du liker å dele din mening for premier, kuponger og lignende typiske ikke-penge premier), da er betalte undersøkelser et godt alternativ for deg.

 

Forskjellige premier:

Det er tre forskjellige metoder som du kan bruke for å tjene penger online med betalte undersøkelser;

Pengepremier: For hver betalte undersøkelse du fullfører ved å bruke pengemetoden, en viss mengde vil umiddelbart bli overført til din PayPal eller din bankkonto. Visse betalte undersøkelser belønner mer enn andre og vil derfor variere avhengig av undersøkelsesleverandøren, lengden på undersøkelsen og hvor lang undersøkelseserfaring du har.

Gavekort: For hver betalte undersøkelse du fullfører vil du bli belønnet med poeng som du kan spare opp og innløse til gavekort eller til kuponger hos din favoritt butikk. Du kan velge mellom forskjellige populære butikker i Norge som iTunes, Zalando og mange flere.

Priser: Mange betalte undersøkelser tilbyr om å melde deg inn i en trekning hvor du har mulighetene til å vinne store og små premier. For hver betalte undersøkelse du fullfører, øker mulighetene for å vinne.

Noen betalte undersøkelsesleverandører til og med tilbyr multiple belønninger for din fullførelse av deres spørreundersøkelser.

 

?

Betalte undersøkelser er raskt. I gjennomsnitt tar betalte hver undersøkelse rundt 10 til 20 minutter, men kan også variere avhengig av hvor mange spørsmål hver undersøkelse har. Frekvensen der du kan fullføre betalte undersøkelser gjør dem til en av de beste måtene å tjene penger online.

Betalte undersøkelser er også en ypperlig måte å gjøre mens du venter. Hvis du har 15 til 20 minutter ekstra, åpne en betalt undersøkelse på din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett og tjen penger i din fritid. Nå kan du få betalt for din tid mens du venter på ditt fly, legetime eller under en reklamepause.

?

Når du er ferdig, et enkelt klikk på musen putter så pengene på din konto eller du mottar din belønning i din innboks. Du blir kanskje ikke rik, men du kan tjene litt ekstra penger eller tjene noen få gaver. Du kan bruke pengene til å hjelpe til med å nedbetale regningene eller til den reisen du har planlagt.

Here hos Surveybee.no samarbeider vi med de mest pålitelige undersøkelsespanelene, slik at vi kan gi deg de beste online undersøkelser. Ikke bare det, våre partnere er også de mest anerkjente innen sitt felt. Disse selskapene er ute etter folk som deg! Og siden din tid er verdifull, selvfølgelig er de villig til å betale for den.

?

Det er ingen kvalifikasjoner som trengs for å ta betalte spørreundersøkelser. Hvem som helst kan gjøre dem. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål basert på dine egne personlige meninger. Dessuten spiller det ingen rolle om du er ung eller gammel, mann eller kvinne, pensjonert eller på skolen. Å ta betalte undersøkelser kan være en fin måte å supplere den ordinære inntekten uansett hvem du er.

Gjøre og ikke gjøre for betalte spørreundersøkelser

Å ha en egen e-post som du bare bruker for å melde deg til den betalte undersøkelsessiden og ta betalte undersøkelser vil gjøre det lettere for deg å holde undersøkelses e-mail og din personlige e-mail organisert. På den måten kan du alltid være sikker på at de betalte undersøkelses mail ikke vil bli begravd under et fjell av spam mail.

Å ta betalte spørreundersøkelser kan bli en godt betalt jobb hvis du jobber hardt nok på det, men det vil ikke bringe bøtter med penger helt fra starten. Men ikke la dette gjøre deg demotivert til å begynne å ta betalte undersøkelser. I begynnelsen har du ikke kontroll over undersøkelsestilbudene du mottar, men hvis du holder på så vil du etter en stund merke at din per undersøkelses rate vil gå opp ettersom du blir en mer pålitelig kilde for de ulike betalte undersøkelsesselskapene. Da vil du bli overrasket over hvor mye ekstra penger du kan gjøre uten å gjøre veldig mye innsats i det hele tatt.

Gavekort er en vanlig belønning for å ta undersøkelser, og typisk for gavekort er å ha en trykt utløpsdato på de. Etter utløpsdatoen på gavekortet vil den ikke kunne innløses og vil være verdiløst. Ddt er derfor viktig å innløse gavekortet så fort som mulig for å unngå å miste de.

Det er aldri en god idé å skrive falsk informasjon på din betalte undersøkelseskonto eller registrere deg for betalte spørreundersøkelser som ikke samsvarer med dine egenskaper. For eksempel hvis en NASA luftfartingeniør som også er en konkurransedyktig matspiser og har vunnet Tour de France to ganger, er det ikke en smart idé å hevde å matche de parameter (med mindre du virkelig gjør det). Betalt undersøkelsesselskapene deler ofte informasjon og hvis du har tatt betalte spørreundersøkelser for et annet selskap under påskudd at du er nyutdannet programvareutvikler i Oslo, er sjansen stor for at de vil legge merke til de avvik og du kan bli straffet for det. Det har vært tilfeller av mennesker som har fått sin konto utestengt og alle sine hardt opptjente penger har blitt tilbakekalt for å gi falsk informasjon på en betalt undersøkelse. Det er heller ikke en god idé å registrere to e-mailkontoer for å ta betalt undersøkelser fordi mange betalt undersøkelsespaneler rynker også på denne type atferd og kan også forby deg fra å ta sine betalte spørreundersøkelser.

Det er en god idé å holde en oversikt over alle betalte undersøkelser som gjør at du på den måten sørger for at du blir betalt for all innsats. Enten de betalte spørreundersøkelsene er en heltids- eller deltidsjobb bør du holde oversikten over din fremgang. På den måten kan du organisere dine betalte spørreundersøkelser og aldri gå glipp av en mulighet til å tjene penger på nettet fra tilbud om betalte undersøkelser.

Det er vanlig feil for mange mennesker som er nye for betalte spørreundersøkelser for å registrere seg og så deretter glemmer å sjekke e-posten for svar. Det er viktig å sjekke e-posten hver dag for betalt undersøkelsen tilbud fordi undersøkelser slutter å godta mennesker når de har nådd sin grense. Hvis du glemmer å svare på en betalt undersøkelse så går du glipp av muligheten til å tjene penger på nettet, noe som ikke er veldig hyggelig. For å unngå dette, er det en god idé å få e-mail påminnelser ved å sende det direkte til din mobil. På den måten vil du få en SMS eller lignende varsling hver gang du mottar en betalt undersøkelsestilbud. Videre jo mer konsekvent du er med å ta betalt undersøkelser, jo mer vil du bli tilbudt og jo mer penger kan du tjene. Det viktigste er å sjekke e-posten ofte slik at du kan reagere umiddelbart for nye tilbud for betalte undersøkelser.

Hvis du har hatt problemer med dine betalte spørreundersøkelser ikke bare la det gå. Mange betalte undersøkelsesselskaper har sine egne Facebook og Twitter sider, der de er raske til å svare på klager eller henvendelser fra sine paneldeltakere. Lag et innlegg til den betalte undersøkelsesselskapets sosiale medier sider og du bør få et svar fra noen som kan hjelpe deg.

Du bør aldri betale penger for å delta i betalte spørreundersøkelser. Internett er ikke alltid det tryggeste stedet og det er faktisk svindlere som prøver å stjele pengene dine. Du bør aldri trenge å betale en avgift for å registrere deg for betalte spørreundersøkelser. En vanlig svindel som folk ofte faller er at betalte undersøkelser belaster deg en viss sum og lover å betale deg en større sum for hver betalt undersøkelse du gjør. Det er derfor det er best å registrere med SurveyBee fordi vi bare gir deg de sikreste og mest pålitelige betalte spørreundersøkelser.

Mange betalte undersøkelsespaneler tilbyr belønning for å henvise til vennene dine. Hjelp dine venner med å tjene penger på nettet og gjør betalte spørreundersøkelser sammen. En annen grunn til å verve en venn for betalte spørreundersøkelser er fordi mange av de betalte undersøkelsessidene har en viss terskel som må nås før du kan gjøre et uttak. Hvis du er noen få kroner bort fra å nå  uttaksterskelen kan du referere en venn for å komme deg over grensen.

Betalte spørreundersøkelser er rikelig og lett å komme med, så ikke bekymre deg hvis du ikke er kvalifisert for noen av de betalte undersøkelsene du registrerer deg for. I noen tilfeller kan du kvalifisere for en undersøkelse, men etter å ha svart på noen spørsmål kan du fjernes fra den betalte undersøkelsen. Dette skjer noen ganger fordi de svarene du har gitt ikke passer inn i målgruppen som den betalte undersøkelsen er laget for. Ikke bekymre deg for det, fordi det er nok av betalte spørreundersøkelser der ute som du er kvalifisert for. Det tar vanligvis bare noen få sekunder for å avgjøre om du er kvalifisert for en betalt undersøkelse eller ikke så det vil ikke kaste bort for mye av din tid.

Møt teamet

SurveyBee er et selskap basert i København, Danmark. Vår virksomhet mål er å gi en verdifull tjeneste som matcher paneldeltakere (deg) med de beste legitime undersøkelsen selskaper på markedet.

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Marketing